Många gånger så kan man ha plagg hemma som inte riktigt fungerar med en vanlig BH på grund av urringning antingen bak i ryggen eller fram och då kan det vara otroligt störande att ha en vanlig BH som tar ner hela helhetsintrycket och därför är det perfekt att använda sig av andra alternativ som gör att du smidigt och enkelt kan få ett lyft och stöd för brösten men utan den klassiska BHn. Hos Bara Bröst så kan du alltid hitta riktigt bra tunn brösttejp​​ i hög kvalitet som ger dina bröst det lyft som du vill ha samtidigt som du kan ge intrycket av att inte ha någon BH alls på dig under klänningen eller toppen som du har på dig. 

Deras brösttejp tillverkas i TPU som är skonsamt mot huden men som samtidigt har ett väldigt bra fäste så att du aldrig behöver oroa dig för att den ska släppa under dagen eller kvällen utan kan roa dig utan att tänka på att brösttejpen kommer lossna på grund av svett eller dans. Det ingår även alltid ett par nipple covers till varje brösttejp som kommer i par för att du ska kunna få ett komplett set vid varje beställning.​

Brösttejp i rätt storlek

För att du alltid ska kunna få rätt storlek på din brösttejp så finns det två olika modeller hos Bara Bröst, sen kan du också klippa till dessa när du har fått hem dem för att de ska sitta absolut perfekt.

Eftersom att deras brösttejp är tillverkade i tunn plast får du heller inte den stela känsla som man kan få när man köper billigare varianter och kopior. Så för att också du ska få riktigt bra brösttejp och nipple covers så ska du absolut alltid surfa in på www.barabrost.se och lägga din beställning redan idag.